Publicat pe

Costumul de nuntă perfect pentru ținuta unui viitor mire: Cum îl alegi?

costume cluj - cesarini

Deși ziua nunții e eclipsată de rochia miresei, probabil și tu ești unul dintre viitorii miri la fel de interesati de cum vor arata in ziua nunții lor.

Daca îți dorești un costum de ceremonie pentru barbati care sa te facă sa te diferențiezi din mulțimea de invitați și care totodată să mai poată fi purtat și cu alte ocazii, te așteptăm in showroom-ul nostru Cesarini, din Cluj Napoca, pentru a te consilia gratuit in alegerea costumului potrivit și perfect croit pentru tine!

Pe cât de distractivă este ziua petrecerii, pe atât de stresante pot fi pregătirile care trebuie făcute înaintea evenimentului. Dacă esti viitor mire, iti prezint un ghid cu informații care să te ajute să porti o ținuta impecabila în ziua nunții tale!

Costumul de mire tradițional este format dintr-un sacou de culoare neagră sau bleumarin, pantaloni din același material și culoare, asortați cu o vestă de ceremonie, o cămașă de culoare albă, un papion, și pantofi de mire de culoare neagră, din piele lăcuită sau semi lucioasa. Acesta este însă doar începutul unei adevărate ținute de mire.

Află ce tip de croiala ți se potrivește

Pe lângă preferințele tale, primul pas în alegerea croielii unui costum de ceremonie depinde foarte mult de conformația corpului.

De aceea, nu ne putem raporta la un singur stil. În rândurile ce urmează vei descoperi dintre ce stiluri să alegi pentru costumul tău care să-ți pună în valoare corpul.

Costumul clasic

Costumul de ceremonie cu o croiala clasica, e recomandat dacă de obicei adopți un stil clasic. Un astfel de costum este mai larg în jurul corpului – atât sacoul, cât și pantalonii. Cu toate acestea, croiala clasica nu înseamnă că hainele vor fi largi pentru persoana care le poartă. Croit corespunzător, un costum clasic se va așeza bine pe corp. O astfel de croială ți se potrivește dacă ai o structură corporală mai solidă.

Costumul slim fit

Costumul de ceremonie cu o croiala slim fit este croit să fie mai cambrat și sa se așeze mai bine pe corp. Un astfel de costum avantajează mai ales persoanele cu o statură atletică.

Costumul de mire croit made to measure

Acest tip de croiala, made to measure este o combinație între costumul clasic și cel slim fit, deoarece măsurătorile și probele făcute îți garantează că vei îmbraca un costum special croit pentru tine și în funcție de  conformația corpului tău.

Totodată, un costum made to measure îți oferă și alte avantaje: poți să îți alegi tipul materialului, culoarea, chiar și micile detalii precum aspectul nasturilor și forma reverului.

Te așteptăm sa ne faci o vizita in showroom pentru a alege împreuna ținuta perfecta!

Vrem sa va fim alături si sa consiliem cât mai mulți viitori miri care sunt în căutarea costumului perfect pentru nuntă.

Consilierii noștri vestimentari te așteaptă în showroom-ul din Cluj Napoca, strada Ștefan Octavian Iosif nr. 1, pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie în privința costumului pe care îl vei purta ziua nunții tale!

Cesarini, croit pentru tine!