Publicat pe Lasă un comentariu

3 ținute pentru bărbați care elimină monotonia vestimentară

Suntem diferiți, personalități distincte, iar acesta este în mod cert un lucru bun, deoarece astfel ne putem diferenția de ceilalți în funcție de particularitățile care ne definesc.

Acest lucru se răsfrânge și la nivel vestimentar, deoarece propria personalitate poate fi evidențiată într-un mod creativ și elegant, alegând piesele potrivite. Iată un top al ținutelor care te pot ajuta să ieși din sfera banalului, alungând definitiv monotonia vestimentară.

Costumul potrivit este un mod perfect de exprimare

Toată lumea poartă jeanși și tricouri, însă a purta costume bărbați este o adevărată artă. Înainte de orice, un costum bărbătesc este realizat astfel încât să scoată în evidență liniile corpului, astfel că întreaga postură se modifică în concordanță cu fluiditatea piesei vestimentare.

Costumele oferă prestanță și o eleganță deosebită, indiferent dacă vorbim despre costume business sau despre costume de ceremonie. Un costum însă poate schimba în totalitate aspectul unei persoane, subliniind trăsăturile și învăluind-o într-o aură de mister tipic masculin.

Alese în mod corect și accesorizate cu elemente specifice, costumele pot evidenția ținutele, astfel încât să le poți purta la birou sau la diferite evenimente. Țesătura, croiala și accesoriile sunt cele care de cele mai multe ori dictează felul în care poți folosi un costum. Poți fi creativ și să combini elementele vestimentare, astfel încât ținutele tale să arate mereu impecabil.

Cămășile sunt expresia lejerității

Deși ai putea crede că o cămașă te încorsetează și nu îți oferă confortul de care ai nevoie, în realitate cămășile sunt deosebit de ofertante la nivel de confort și estetică. Tot ce trebuie să faci este să alegi cămăși din materiale potrivite, calitative, care să permită pielii să respire și corpului să se miște liber.

Cămășile pot fi purtate la costum sau pot fi purtate în ținute casual, alături de pantaloni lejeri. Este important să alegi tipul potrivit de cămașă, pentru că în funcție de stilul ales vei găsi modele care să completeze corect ținutele.

În plus, nu uita de accesorii, deoarece acestea scot din anonimat ținutele și le ghidează spre stilul ales: butonii sunt elemente specifice ținutelor formale, cravatele de asemenea, în vreme ce un papion poate completa o ținută office, în funcție de culoarea și tipul acestuia.

Cămășile se pot purta și cu jeans sau cu pantaloni de stofă, cu sau fără vestă, în funcție de ținutele pe care vrei să le creezi în fiecare zi.

Palton sau blazer pentru un plus de eleganță

Pentru a crea o ținută care să capteze atenția tuturor, tot ceea ce trebuie să faci este să o completezi cu elemente care să o scoată din anonimat. Dacă pentru ținute de interior te poți baza pe accesorii, la exterior poți purta un blazer sau un palton- sacou, în funcție de tipul ținutei.

Paltonul este unul dintre cele mai elegante articole vestimentare. Purtat adecvat, alături de costum, el este expresia masculinității și imaginea bărbatului elegant, charmant și cuceritor. În general paltonul se alege în nuanțe neutre sau închise, cât mai apropiate de culoarea costumului bărbătesc purtat.

Există și variante de paltoane care pot fi folosite pentru ținute casual, iar acestea se diferențiază prin țesătură, culoare și imprimeuri. Cu ajutorul acestora poți crea ținute perfecte pentru orice moment al zile, astfel încât ținuta ta să iasă în evidență într-un mod pozitiv.

Deși cele mai multe idei vestimentare și evenimente de modă sunt dedicate femeilor, nici bărbații nu ar trebui să piardă din vedere nevoia de a arăta mereu impecabil și de a-ți etala ținutele în concordanță cu personalitatea lor. Alege așadar elementele vestimentare care te definesc cel mai bine și care te pot ajuta să elimini monotonia vestimentară de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *